Sałatka z kapustą pekińską, kurczakiem i czerwoną fasolą

Smakowita, bogata w różnorodne składniki sałatka z kapustą pekińską, kurczakiem, czerwoną fasolą, ogórkami konserwowymi, jajkami i porem.
Sałatka z kapustą pekińską, kurczakiem i czerwoną fasolą – składniki:2 filety z piersi kurczaka (około 600 g)1 mała kapusta pekińska (około 800-1000 g)5 ogórków konserwowych4 jajka ugotowane na twardobiała część pora1 puszka czerwonej

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close