Biszkopt – najlepszy przepis, rzucany, bez proszku do pieczenia

01.08.2020

Składniki:
(tortownica lub rant 22-25 cm)
(szklanka 250 ml)

Jajka 5 sztuk wielkość LCukier drobny do wypieków 3/4 szklankiMąka pszenna tortowa 3/4 szklankiMąka ziemniaczana 1/4 szklanki
Przygotowanie:

Jajka powinny być w temperaturze pokojowej.

Białka ubić na sztywną pianę. Dodajmy cukier patiami łyżka po łyżce. Po każdym

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close