Sałatka z kurczakiem, orzechami i granatem

04.08.2020

Składniki:

podwójny filet z kurczaka2 ugotowane marchewki1 ugotowany ziemniak10 dag orzechów włoskich10 dag żółtego seragranat do dekoracjisól, pieprz, majonez
Przygotowanie:Mięso ugotować, po przestudzeniu pokroić w kostkęUgotowaną marchew i ziemniaka pokroić w kostkęRozkruszone orzechy podpiec na patelniSer zetrzeć na grubych oczkach tarki, a granat obraćSkładniki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close