Pierogi z mięsem i kapustą kiszoną

05.08.2020

Ciasto:( porcja na 50 sztuk)Mąka pszenna 500 gWoda ciepła ok. szklanka 250 mlŻółtkoFarsz:Mięso gotowane u mnie łopatka 700 g Kapusta kiszona 700 gCebulaSólPieprzOlej do podsmażenia cebuli 2-3 łyżkiPrzygotowanie:
Kapustę zalać zimną wodą.Gotować do miękkości z odrobiną soli. Ugotowaną kapustę odcedzić i wystudzić. Odcisnąć dobrze z nadmiaru wody.
Mięso pokroić

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close