Tarta serowa ze szparagami i szynką szwarcwaldzką

06.08.2020

Tarta serowa ze szparagami i szynką szwarcwaldzką to doskonała propozycja na letni obiad lub kolację doskonale smakuje również  na zimno.

Tarta serowa ze szparagami i szynką szwarcwaldzką przepis

Składniki:

Tarta:

200 g mąki pszennej
100 g masła
1 jajko
szczypta soli

Farsz:

80 g Sera gorgonzola
250 g Sera ricotta
30 g  Sera parmezan
2 łyżki śmietany 18 %
250 g

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close