Ciasto pastelowe z serka homogenizowanego

08.08.2020

Błyskawiczny deser bez pieczenia, utrzymany w pastelowej kolorystyce. Przepyszny.

Świetny dla dzieci. Zarówno smakowo, jak i do trenowania pod okiem dorosłych (przygotowanie galaretki) swoich kulinarnych umiejętności.

Najlepszy na drugi dzień, kiedy herbatniki nieco zmiękną.

200-220 g herbatników2 galaretki czerwone2 galaretki żółte800 g serka homogenizowanego waniliowego

Galaretki czerwone i żółte rozpuszczamy osobno, każdą w 2

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close