DESER CZEKOLADOWY Z MALINAMI

Składniki:

Krem czekoladowy:2 opakowania budyni czekoladowych0,5 litra mleka0,5 szklanki cukru250 g serka mascarpone250 g margaryny3 łyżki kremu kakaowegoNasączenie:200 ml gorącej wody5 torebek herbaty earl grey300 ml zimnej przygotowanej wody3 łyżki syropu barmańskiego o smaku czekoladowo – wiśniowym lub czekoladowymDodatkowo:biszkopty podłużne (ok. 36 szt.)700 ml gorącej wody2 opakowania galaretki o smaku

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close