Polonezy schabowe

Polonezy to pyszne roladki schabowe faszerowane nadzieniem cebulowo-pieczarkowym doprawionym koncentratem pomidorowym i musztardą. To pyszne urozmaicenie tradycyjnych schabowych. Polecam!Polonezy schabowe – składniki:

600 g schabu400 g pieczarek2 duże cebule2,5 łyżki koncentratu pomidorowego2 łyżki musztardy2 jajkabułka tarta do obtoczeniamąką do obtoczeniaprzyprawy: sól, pieprz, słodka papryka, ostra paprykadodatkowo: olej do smażenia

Jak

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close