Bułki do hamburgerów

15.08.2020

Składniki:

Rozczyn:

Mleko letnie 300 mlDrożdże 20 gCukier łyżkaMąka łyżka
Ciasto:Mąka pszenna Tortowa 500 gMasło 50 gMiód łyżkaSól łyżeczkaDodatkowo:Jajko do posmarowania bułek przed pieczeniemSezamPrzygotowanie:
Do miseczki rozkruszamy drożdże, wsypujemy mąkę, cukier i całość zalewamy letnim mlekiem. Wszystko razem mieszamy, przykrywamy ściereczką i odstawiamy na 15 minut w

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close