Makaron z cukinią, porem oraz kiełbasą krakowską

17.08.2020

Teraz, gdy mamy dostępne młode, niewielkich rozmiarów cukinie (takie są najsmaczniejsze), nie możecie przegapić tego przepisu.

Odłóżcie więc plany obiadowe na przygotowanie placków z cukinii (je zrobicie innym razem;) i koniecznie wypróbujcie taką propozycję obiadową.

Jest bardzo smacznie.

300-400 g ulubionego makaronu2 małe, młode cukinie1 porokoło 200 g kiełbasy krakowskiej suchej100 g

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close