RACUCHY DROŻDŻOWE

17.08.2020

RACUCHY DROŻDŻOWE
Pyszne, puszyste racuszki, które każdemu przypadną do gustu 🙂
Składniki:2 szkl. makiok 20 g drożdży1 szkl. mleka2 jajka3 łyżki cukru2 łyżeczki cukru wanilinowego *ok 75 g margaryny lub masła (1/4 kostki 250 gramowej)olej do smażenia
Przygotowanie:1. Do miski wbijamy dwa cale jajka i dodajemy 2 łyżki cukru

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close