Skrzydełka w jarzębinie i sosie sojowym

8-10 skrzydełek

marchewka

pietruszka

cebula

lubczyk

ziele angielskie

listek laurowy

na sos;

1 łyżka miodu

2 łyżki konfitury z jarzębiny

3-4 łyżki wina czerwonego

2 łyżki sosu sojowego ciemnego

2 łyżeczki mąki ryżowej

Skrzydełka myjemy, wkładamy do garnka wraz z marchewką, cebulą i pietruszką, dodajemy listek laurowy, ziele angielskie i lubczyk. Gotujemy skrzydełka do miękkości.

Skrzydełka

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close