Ketchup z cukinii

22.08.2020

Składniki:
(szklanka 250 ml)
(porcja na 2,5 l ketchupu)

Cukinia 1,5 kg młoda może być ze skórką, większe bez skóry i ziarenCebula 0,5 kgCukier 250 gOcet jabłkowy 3/4 szklanki ( można użyć zwykłego)Sól 2 łyżkiKoncentrat pomidorowy 2 słoiczki łącznie 400 gSłodka papryka łyżeczkaOstra papryka 1/2 łyżeczkiPieprz łyżeczkaPrzygotowanie:
Cukinię i cebulę

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close