SERNIK MIODOWO – CZEKOLADOWY

Składniki:

500 g sera białego3 łyżki miodu gryczanego3 łyżki żelatyny250 g margaryny100 g gorzkiej czekolady200 ml mleka2 opakowania galaretki o smaku truskawkowym700 ml gorącej wody1 paczka okrągłych biszkoptów500 g truskawekPrzygotowanie:
Galaretka – 2 opakowania galaretki o smaku truskawkowym rozpuścić w 700 ml gorącej wody. Galaretkę odstawić w chłodne miejsce do

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close