Drożdżówki z twarogiem i borówkami

24.08.2020

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Domowe, puszyste drożdżówki w kształcie przeplatanego warkocza.
Z dodatkiem twarogu i świeżych borówek.
Smakują wyśmienicie.

Składniki:

Zaczyn:
30g. świeżych drożdży
1 łyżeczka cukru
1/2 łyżeczki soli
100 ml mleka
3-4 łyżki mąki pszennej
Ciasto:
700g. mąki pszennej
50g. rozpuszczonego masła
300 ml ciepłego

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close