Gulasz z indyka z papryką i pieczarkami

29.08.2020

Pyszny gulasz, do tego ekspresowy w przygotowaniu. Podałam z kaszą gryczaną ugotowaną na sypko.

Składniki:

700 g mięsa gulaszowego z indyka1 duża cebula1 czerwona papryka150 g pieczareksól, pieprzsłodka i ostra mielona paprykaziele angielskie liść laurowy1 łyżka mąki1 łyżka śmietany 12% lub 18%olej

Sposób wykonania:

1. Na patelni rozgrzać trochę oleju, dać

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close