PRZECIER, MUS JABŁKOWY NA ZIMĘ

29.08.2020

PRZECIER, MUS JABŁKOWY NA ZIMĘ
Dzisiaj zapraszam na jeden z obowiązkowych przepisów , które robię każdego roku. Taki przecier, mus można wykorzystywać do szarlotek, nalesnikow, można traktować jak powidlo do posmarowania racuszków, omletow itp.
Skladniki:5 kg jablek1-1,5 kg cukru1 szklanka wody1 łyżeczka cynamonu*1 opakowanie cukru waniliowego**opcjonalnie
Przygotowanie:1. Jablka dokladnie myjemy,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close