GALARETKOWIEC NA BISZKOPCIE

Składniki:

Biszkopt ciemny:

6 jajek6 łyżek cukru5 łyżek mąki pszennej1 łyżeczka proszku do pieczenia1 łyżka kakao

Masa budyniowa waniliowa:

2 opakowania budyni waniliowych bez cukru1/4 szklanki cukru250 g margaryny0,5 litra mleka2 łyżki cukru waniliowego250 g serka mascarponeDodatkowo: 1 opakowanie galaretki truskawkowej1 opakowanie galaretki agrestowej1 opakowanie galaretki jagodowo – jeżynowej3 x po 200

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close