,, Kopytka ze szpinakiem’’

Kopytka ze szpinakiem to pomysł na połączenie tradycji z nowoczesnością. Wyśmienicie pasują do wielu dań mięsnych.

Składniki:

1 kg ziemniaków200 g mrożonego szpinaku2 ząbki czosnku3 i 1/2 szklanki mąkiczubata łyżka mąki ziemniaczanej1 jajkosól i pieprzoliwa20 dag boczku1 cebula

Przygotowanie:

Ziemniaczki obieramy i gotujemy w lekko osolonej wodzie. Odcedzamy i przeciskamy przez praskę. Szpinak smażymy na patelni,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close