TORCIK GRUSZKOWY

Składniki:

Biszkopt orzechowy:

5 jajek0,5 szklanki cukru1 szklanka mąki pszennej1 łyżka mąki ziemniaczanej100 g zmielonych orzeszków ziemnych1 łyżka proszku do pieczenia

Masa waniliowa:

2 opakowania budyni waniliowych bez cukru1/4 szklanki cukru250 g margaryny0,5 litra mleka2 łyżki cukru waniliowego250 g serka mascarponeDodatkowo: 4 szt. gruszek8 kostek czekolady gorzkiejzielona posypka waflowaPrzygotowanie:Biszkopt orzechowy – na

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close