Kruche ciasto z masą budyniową i śliwkami

06.09.2020

Wyczekane, ulubione, słodkie, kruche, miękkie, kwaśne, budyniowe, owocowe, pyszne… Takie właśnie jest! Sezon śliwkowy w pełni dlatego korzystajcie z niego póki trwa!
Składniki na dużą blaszkę (ok. 35x25cm):Kruche ciasto:3 szkl. mąki pszennej1 szkl. mąki pszennej pełnoziarnistej180 g zimnego masła1 szkl. erytrolu/ksylitolu/cukru1 żółtko2 jajka1 kopiasta łyżeczka proszku do pieczenia2 łyżki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close