Gulasz warzywny z dynią

08.09.2020

Warzywna potrawka z dynią, podana z chrupiącymi grzankami. Pyszny, jesienny obiad.

Składniki:

1 średniej wielkości dynia hokkaido1 czerwona papryka1 żółtka papryka1 cukinia1 kg pomidorów1 cebula2 ząbki czosnku1 łyżeczka curry2 łyżeczki słodkiej mielonej papryki1/2 łyżeczki chili2 łyżki oleju lub oliwysólpieprz czarny
Sposób przygotowania:
1. Dynię przekroić na pół. Usunąć

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close