Pasta z wędzonego twarogu z olejem lnianym

08.09.2020

Pyszna pasta do pieczywa o zaskakującym smaku. Sami wypróbujcie!

Składniki:

200 g wędzonego twarogu1 cebulakilka kropel soku z cytryny lub octu jabłkowegospora szczypta soli (kamiennej)1/2 łyżeczki suszonego koperkukilka łyżek oleju lnianegopieprz

Sposób przygotowania:

1. Cebulę drobno posiekać.

2. Wszystkie składniki umieścić w misce, wymieszać, dodać tyle oleju lnianego, aż pasta będzie w miarę jednolita.

Smacznego!!!

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close