Piersi w sosie serowo-koperkowym

09.09.2020

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kawałki kurczaka zatopione w wyrazistym sosie serowym z dodatkiem aromatycznego kopru.
Mięso świetnie smakuje podane z ryżem czy też świeżą bagietką.

Składniki:

1 podwójna pierś z kurczaka
sól,pieprz
słodka papryka mielona
czosnek granulowany
1 cebula
masło klarowane do smażenia
Sos serowy:
200 ml mleka
150 ml śmietanki 30%

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close