Babeczki „śliwka w czekoladzie”

10.09.2020

260 g maślanki (1 szklanka)
2 jajka
1/4 szklanki oleju (ok. 80 g)
200 g mąki (2 szklanki)
1 łyżeczka proszku do pieczenia
3/4 szklanki ksylitolu lub innego słodziwa
2-3 czubate łyżki kakao
14 małych śliwek

W osobnych miskach łączymy suche i mokre składniki. Obie masy łączymy razem. Przekładamy do foremek na muffinki.
Śliwki drylujemy. Do każdej muffinki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close