Domowy kebab z indyka pieczony w piekarniku

10.09.2020

Domowy kebab z indyka pieczony w piekarniku pyszny  prosty w zrobieniu możemy podać na obiad i zaskoczyć gości.

Domowy kebab z indyka pieczony w piekarniku

Składniki :

Mięso z udźca indyka bez kości około 800 g (lub inne drobiowe mięso np. udka kurczaka)

Marynata:

2 łyżeczki soli
1 łyżeczka pieprzu
2 łyżeczki suszonego czosnku
3 łyżeczki papryki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close