Sos grzybowy ze świeżych grzybów

14.09.2020

Pyszny prosty i szybki  sos grzybowy ze świeżych grzybów. Sos pasuje do wielu dań mięsnych placków makaronu kopytek.

Sos grzybowy ze świeżych grzybów przepis
Składniki :

500 g grzybów (np. podgrzybki maślaki borowiki )
400 g masła
1 łyżka oleju
3 małe cebulki szalotki
2 ząbki czosnku
200 g śmietany 30 %
Sól pieprz
1 gałązka rozmarynu
Pęczek natki pietruszki

Potrzebne

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close