Polędwiczka pieczona w sosie włoskim

15.09.2020

Polędwiczka pieczona w sosie włoskim

Kruche i soczysto mięso pieczone w boczku oraz duszone w pysznym i bardzo aromatycznym sosie. Danie zarówno prezentuje się, jak i smakuje rewelacyjnie. Polecam!

Składniki:

1 polędwiczka wieprzowa

10 plasterków boczku wędzonego

papryki w 3 kolorach

1 cebula

2 ząbki czosnku

3 pomidory

świeże lub suszone zioła: oregano, bazylia, tymianek

1 łyżka koncentratu

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close