RYŻ Z WARZYWAMI

Składniki:

100 g ryżu (1 woreczek)3 jajka4 ogórki konserwowe0,5 puszki groszku konserwowegook. 100 g szynki pół pęczka rzodkiewkisólmielony czarny pieprzmielona słodka papryka
ok. 4-5 łyżeczek majonezu2 łyżeczki musztardy np. ostrejSposób przygotowania:We wrzącej osolonej wodzie ugotować ryż według opisu na opakowaniu. ryż odsączyć i wystudzić. Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close