CIASTO SEZAMKOWE

Składniki:

Biszkopt kakaowy:

6 jajek6 łyżek cukru5 łyżek mąki pszennej1 łyżeczka proszku do pieczenia1 łyżka kakaoMasa sezamowa:2 opakowania budyni śmietankowych bez cukru3/4 szklanki cukru250 g margaryny0,5 litra mleka4 łyżki pasty tahini (masło sezamowe, pasta sezamowa)Dodatkowo:3- 4 łyżki dżemu z czarnej porzeczkiok. 81g sezamków (9 sztuk)Przygotowanie:Biszkopt kakaowy- na spód tortownicy o wymiarach

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close