ZUPA Z CUKINIĄ I SOCZEWICĄ

21.09.2020

Pyszna zupa z cukinią i czerwoną soczewicą, którą podasz jako pierwsze danie lub kompletny obiad. Treściwa, mocno warzywna, na dobrym i aromatycznym bulionie. Zupę jarzynową z cukinią i czerwoną soczewicą chętnie zjadają dzieci. Jest kolorowa i zdrowa.

SKŁADNIKI:

1,250 ml bulionu
½ cukinii
¼ selera
2 marchewki
2 pietruszki
2 ziemniaki
5 łyżek czerwonej soczewicy
1 łyżka masła klarowanego
2

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close