lekka zupa z brukselką i kaszą jęczmienną na maśle…

Składniki:
brukselka 60 dag, marchew 3 sztuki średnie, kalafior 1 mniejszy, woda 2,5 – 3 litry, ziele angielskie 4 sztuki, liść laurowy 1 sztuka, sól czosnkowa 2 łyżeczki, papryka słodka 1 łyżeczka, pieprz mielony 1 łyżeczka, kasza pęczak 1/2 szklanki, kasza drobna wiejska 1/2 szklanki, masło 2 łyżki, śmietana

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close