Błyskawiczne ciasto z oranżadą

23.09.2020

Składniki:
(blaszka 20×30 cm)
(szklanka 250 ml)

Mąka pszenna 2,5 szklankiJajka 4Cukier szklankaOranżada czerwona szklankaOlej 1/2 szklankiProszek do pieczenia 2 łyżeczkiKakao 2 łyżkiLukier: Cukier puder 4 łyżki
Kakao łyżeczkagorąca woda 2 łyżeczki
Przygotowanie:

Do miski przelewamy białka i ubijamy mikserem. Gdy białka zaczną się pienić zaczynamy dodawać

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close