Mielone paprykowe

24.09.2020

Kolorowe mielone, z dodatkiem mielonej papryki czerwonej oraz natki pietruszki.

Niesamowicie wilgotne.

W smaku da się odczuć smak papryki, jest to więc opcja idealna dla miłośników tego warzywa.

około 700-800 g łopatki wieprzowej lub karkówki1 papryka czerwona1 czerstwa kajzerkaok 1/2 szklanki mleka1 jajko2-3 łyżki posiekanej natki pietruszkimielona słodka paprykasól, pieprzbułka tarta do panierowania

Pozbawioną

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close