Polędwica wieprzowa nadziana kapustą, pieczarkami i serem

24.09.2020

Bardzo lubię polędwicę wieprzową. Pierwszy raz nafaszerowałam polędwicę kapustą z grzybami i wyszło bardzo smacznie. Spróbujcie

Składniki:

– 1 polędwica wieprzowa (ok 450g)
– 1 cebula czerwona (mała)
– 300g kapusty
– 200g pieczarek
– 100g twardej mozarelli
– 2 łyżki musztardy (u mnie rosyjska)
– zioła i przyprawy wg smaku (u mnie kurkuma, papryka słodka

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close