Makaron z kurkami

01.10.2020

Jeżeli lubicie grzyby, koniecznie musicie spróbować. Makaron z kurkami to idealna potrawa w sezonie grzybiarskim, ale można użyć też zamrożonych kurek lub kurek ze słoika.

{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2020/03/makaron-z-kurkami-1-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2020/03/makaron-z-kurkami-1-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2020/03/makaron-z-kurkami-1-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„120g

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close