Gołąbki z kaszą gryczaną i grzybami

04.10.2020

Gołąbki bez mięsa, z farszem z kaszy gryczanej i grzybów.
Pyszna propozycja zarówno na świąteczny stół, jak i na co dzień

Składniki:

1 główka kapusty włoskiej
2 woreczki kaszy gryczanej
3 garście suszonych grzybów leśnych
2 średniej wielkości cebule
1 jajko
sól, pieprz do smaku

Sos:

woda z namoczonych grzybów
100ml śmietanki 30%
100ml wody
łyżka mąki pszennej
sól, pieprz, cukier i

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close