Zupa kowbojska z fasolą i wołowiną

05.10.2020

Zupa kowbojska z fasolą i wołowiną

Treściwa, rozgrzewająca  i aromatyczna zupka poleca się na jesienny obiadek. Najlepiej smakuje podana ze świeżym pieczywem. Proste i pożywne danie dla całej rodziny.

Składniki:

40dkg fasoli Piękny Jaś

ok 0,5 kg wołowiny

ok 15-20 dkg wędzonego boczku

1 cebula

2 marchewki

1 korzeń pietruszki

2-3 ząbki czosnku

2-3 ziemniaki

2 łyżki koncentratu pomidorowego

Przyprawy: 

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close