SAŁATKA RYŻOWA Z KUKURYDZĄ

Składniki:

100 g ryżu (1 woreczek)2 jajka1 puszka kukurydzy konserwowej2 uda z kurczakasólmielony czarny pieprzmielona słodka papryka
2 łyżki koperku0,5 małej cebuli czerwonejSos winegret:6 łyżek oliwy1 łyżeczka suszonego szczypiorku1 łyżeczka koperku1/4 łyżeczki natki pietruszki2 ziarna gorczycy (rozetrzeć w moździerzu)kilka kropli octu winnegoSposób przygotowania:Sałatka – we wrzącej osolonej wodzie ugotować ryż

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close