Krewetki duszone na maśle czosnkowym i białym winie

11.10.2020

Krewetki duszone na czosnkowym maśle z pikantną czerwoną papryczką chili i niezastąpionym dodatkiem, czyli białym wytrawnym winem. Dzięki sposobowi przyrządzenia, krewetki zyskują jędrność, pulchność i chrupkość. Dodatek soku cytrusowego nadaje całości orzeźwiającej nuty.

Przystawka serwowana w ekskluzywnych restauracjach, teraz na wyciągnięcie ręki. Jeśli choć raz poznałeś smak krewetek duszonych w białym

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close