SEZAMEK Z KREMEM

Składniki:

Biszkopt sezamowy:

4 jajka3/4 szklanki cukru1 łyżka cukru waniliowego0,5 szklanki pasty tahini (sezamowej) ok. 150 g100g margaryny1 łyżki oleju0,5 szklanki mleka300 g mąki pszennej1 łyżka proszku do pieczenia0,5 łyżeczki soliKruszonka kokosowa:

100 g maki pszennej100 g cukru pudru100 g wiórków kokosowych80 g margarynyMasa kakaowa:2 opakowania budyni czekoladowych0,5 l mleka250 g margaryny3/4 szklanki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close