Rurki z ciasta francuskiego z kremem kawowym

12.10.2020

Prosty, a jednocześnie wspaniały deser z ciasta francuskiego.

Obtoczenie rurek przed pieczeniem w trzcinowym cukrze nadaje im zarówno słodyczy jak i dodatkowej chrupkości. Świetnie komponują się z lekko gorzkawą masą kawową.

Są wręcz uzależniająco dobre.

2 op. ciasta francuskiego xxlcukier trzcinowy500 ml śmietanki 36% MU!2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej2-4 łyżeczki żelatyny1 łyżeczka cukrucukier puder

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close