Krupnik II

14.10.2020

Kolejna odsłona domowego krupniku 😉

Składniki:

bulion/rosół2 marchewki1 pietruszka w korzeniukawałek selerakawałek pora1 cebula3 średnie ziemniaki0,5 szklanki kaszy jęczmiennej1 łyżeczka masłakawałek boczkusólpieprzmaggiDo garnka w którym będzie gotowana zupa dać masło. Boczek pokroić na średnią kostkę, wrzucić do garnka. Chwilę podsmażyć. Cebulę obrać, posiekać w drobną kostkę. Dać do

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close