spaghetti carbonara

[Głosów: 0 Average: 0/5]

składniki:
200 g makaronu spaghetti
200 g boczku wędzonego
2-3 jajka
ok. 60 g sera np. grana padano
natka pietruszki
sól, pieprz
opcjonalnie:
50 ml śmietanki kremówki

wykonanie:
Makaron gotujemy wg wskazań na opakowaniu. Boczek kroimy w kostkę, średniej wielkości i podsmażamy na patelni, stopień wysmażenia wg własnego podniebienia. Jajka dokładnie roztrzepujemy/ mieszamy z

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close