Cytryny w syropie cukrowym z imbirem do herbaty

19.10.2020

Najlepszy patent na cytryny w słodkim syropie cukrowym, z korzennymi przyprawami i rozgrzewającym imbirem. Słoiczek cytryn warto przygotowywać co kilka dni w zimowym sezonie. Posłużą jako słodki dodatek do herbaty, wzmacniający odporność.

Świeżo starty korzeń imbiru łagodzi kaszel, rozrzedza śluz. Działa wykrztuśnie, przeciwzapalnie, zwalcza bakterie i wirusy. Spożywanie imbiru jest

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close