Babeczki z borówkami

21.10.2020

1 szklanka kefiru
2 jajka
2 szklanki mąki orkiszowej lub pszennej
1/4 szklanki oleju rzepakowego
1/2 szklanki ksylitolu lub cukru
1 łyżeczka proszku do pieczenia
szczypta soli
1/2 szklanki borówek, mogą być mrożone

W osobnych miskach łączymy suche i mokre składniki, a następnie do mokrych dodajemy suche i mieszamy dokładnie, aby masy połączyły się.
Dodajemy jagody i delikatnie mieszamy.
Masę

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close