WEGAŃSKI DYNIOWY MAC&CHEESE Z BEKONEM KOKOSOWYM

21.10.2020

Przepis na
SKŁADNIKImac&cheese:
2 szkl. niesłodzonego mleka roślinnego1 szkl. puree z dyni hokkaido1 szkl. płatków drożdżowych2 łyżki oleju rzepakowego
1 łyżka skrobi ziemniaczanej 1 ząbek czosnku1 łyżeczka musztardy
2 łyżeczki soli1/2 łyżeczki wędzonej papryki+300g makaronu
bekon kokosowy:
1 szkl. płatków kokosa*
2 łyżeczki sosu sojowego

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close