MURZYNEK KREMOWO – ORZECHOWY

Składniki:

Ciasto murzynek:Polewa:
3/4 szklanki cukru1 łyka cukru waniliowego0,5 szklanki mleka5 łyżek kakao250 g margarynyCiasto:5 jajek2 szklanki mąki pszennej1 łyżka proszku do pieczenia4-5 średnich jabłekKrem z masłem orzechowym:
2 opakowania budyni śmietankowych bez cukru3/4 szklanki cukru500 ml mleka250 g margaryny4 łyżki masła orzechowego z soląDekoracja:8 kostek gorzkiej czekoladygarść pokruszonych orzeszków

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close