Sałatka z pieczonym indykiem i czerwoną fasolą

25.10.2020

Zapraszam na smaczną sałatkę. Przygotowana z mieszanki z dodatkiem pieczonej piersi z indyka i czerwonej fasoli oraz suszonych pomidorów. Polecam.

Skladniki :

1/2 woreczka ugotowanej mieszanki Trendy Lunch ( basmati, fasolka, papryka, curry )

100 g pieczonej piersi z indyka

1 puszka czerwonej fasoli

10 szt suszonych pomidorów

3 łyżki pokrojonej natki pietruszki

2 –

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close