PIEROGI Z CIECIERZYCĄ, DYNIĄ, SUSZONYMI POMIDORAMI I MAKIEM

27.10.2020

Nie ma jesiennej kuchni bez pierożków dyniowych! Dzisiaj kolejna odsłona z dodatkiem ciecierzycy suszonych pomidorów i… maku. Świetnie komponuje się ze słodyczą dyni, spróbujcie koniecznie!

SKŁADNIKI ciasto*:1 i 1/2 szkl. mąki pszennej1/2 szkl. wrzątkuszczypta soli1 łyżeczka oliwy ev
farsz:
1 szkl. ugotowanej ciecierzycy1 szkl. puree

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close